Vraag naar aanleiding van het intrekken LPG-besluit

Skip to end of metadata

Go to start of metadata

Ik heb een vraag naar aanleiding van het intrekken van het ontwerp-besluit LPG-tankstations.
Brief van I&M kenmerk IENM/BSK-2013/13013

De staatssecretaris geeft aan voor tankstations die nu niet aan de (grote) PR afstanden voldoen via bestaande milieuregelgeving of anderszins een oplossing wordt gezocht. Dit voor conserverende bestemmingsplannen?

Is hier inmiddels 4 maanden later al duidelijkheid over?

Reacties (1)

Login om reacties te bekijken en te plaatsen. Heeft u nog geen login, registreer dan als gebruiker. Als gebruiker heeft u de mogelijkheid om reacties te bekijken en te plaatsen, deel te nemen aan discussies, om een eigen profiel aan te maken en krijgt u toegang tot de wie-is-wie.