Buisleidingen Veiligheidsregios Ruimtelijkeordening

Actueel

05
nov
Kom ook naar het jaarcongres Relevant 2018
Het jaarcongres Relevant, hét congres over Externe Veiligheid, vindt dit jaar plaats op dinsdag 20 november in hotel Casa te Amsterdam. Het programma, de infosesies en workshops zijn bekend!
29
okt
Correctie PGS 31
In de in april 2018 gepubliceerde PGS 31 versie 1.0 zijn per abuis vijf tekstuele fouten geslopen die gecorrigeerd worden met PGS 31 versie 1.1. Het gaat om het volgende:
24
sep
Inschrijving jaarcongres Relevant 2018 geopend
Het jaarcongres Relevant, hét congres over Externe Veiligheid, vindt dit jaar plaats op dinsdag 20 november in hotel Casa te Amsterdam. Schrijf je nu in, want vol is vol!
14
sep
Veiligheidsregio's en een veilige energietransitie
Nederland wil voor 2050 de CO2-uitstoot met 80-95% terugdringen. Dat betekent een transitie naar (meer) duurzame bronnen van energie. Die nieuwe energieprojecten brengen veiligheidsrisico’s voor de fysieke leefomgeving met zich mee.
04
sep
Bijscholing aandachtsgebieden begint
Op 11 september beginnen de eerste Bijscholingen aandachtsgebieden in Assen en Amersfoort. Nog niet opgegeven? Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar!
31
aug
Omgevingsbesluit, Besluit activiteiten leefomgeving, Besluit kwaliteit leefomgeving en Besluit bouwwerken leefomgeving gepubliceerd
Op 31 augustus 2018 zijn het Omgevingsbesluit, Besluit activiteiten leefomgeving (Bal), Besluit kwaliteit leefomgeving (Bkl) en het Besluit bouwwerken gepubliceerd in het Staatsblad.
30
aug
Herhaalde oproep: vacature projectleiding van kennisportaal Relevant
Relevant is op zoek naar een nieuwe projectleider van het Kennisportaal Relevant!
22
aug
Concept PGS 19 beschikbaar voor openbare commentaarronde
Het concept van PGS 19: Propaan en butaan: opslag is gereed voor commentaar. Alle geïnteresseerden kunnen het concept inzien en eventuele opmerkingen sturen aan het PGS-projectbureau.
03
aug
Masterclass veilige leefomgeving
De maatschappij vraagt om te werken en verblijven in een veilige en gezonde leefomgeving. De omgevingswet gaat dat per 2021 afdwingen. Dus organiseert Ontwerp Veilige Omgeving daarom de masterclass ‘veilige leefomgeving’
12
jul
Inschrijving bijscholingen aandachtsgebieden omgevingsveiligheid geopend
In september 2018 start de bijscholing aandachtsgebieden omgevingsveiligheid. De bijscholing wordt georganiseerd vanuit het landelijke programma Impuls Omgevingsveiligheid (IOV).

Oudere berichten staan in het archief.