Eerste veiligheidscontour gemeente Eindhoven

29-02-2012

Het campusconcept voor de High Tech Campus Eindhoven is uniek voor Nederland. Door de concentratie van bedrijven in High Tech bedrijvigheid kunnen er risicovolle activiteiten ontstaan. Gemeente Eindhoven heeft hiervoor als eerste gemeente in Nederland de veiligheidscontour vastgesteld.

Het campusconcept voor de High Tech Campus Eindhoven (HTCE) is uniek voor Nederland. Het is gebaseerd op de concentratie van bedrijven in High Tech/kennisintensieve bedrijvigheid. Kennisuitwisseling, samenwerking en het gezamenlijk gebruik van bronnen in een aantrekkelijke en innovatieve werkomgeving staan centraal. Doordat bedrijvigheid bij elkaar wordt samengebracht op een campus, kunnen er risicovolle activiteiten ontstaan. Het Bevi biedt een goede oplossing: de veiligheidscontour. Gemeente Eindhoven is de eerste gemeente in Nederland die de veiligheidscontour heeft vastgesteld.

Meer hierover

 

Reacties

Login om reacties te bekijken en te plaatsen. Heeft u nog geen login, registreer dan als gebruiker. Als gebruiker heeft u de mogelijkheid om reacties te bekijken en te plaatsen, deel te nemen aan discussies, om een eigen profiel aan te maken en krijgt u toegang tot de wie-is-wie.