Naar een kennisnetwerk externe veiligheid

03-03-2014

Welke informatie hebben partijen nodig in de uitvoering van taken op het gebied van vergunningverlening, toezicht en handhaving? Welke informatie is al beschikbaar en hoe verzamel, deel en bewaar je dit? Het nationale programma Kennisinfrastructuur werkt aan deze vragen. De projectleiding van het deelprogramma Externe Veiligheid, klopte bij LEF aan om hun (deel)vraagstuk te faciliteren. Op 13 februari 2014 was het zover.

Het deelprogramma Externe Veiligheid (een van de drie pilots) zoekt de samenwerking met alle betrokken partijen: veiligheidsregio’s, omgevingsdiensten (RUD’s), provincie, gemeente, kennisinstituten en ministerie. Het wordt getrokken door Rijkswaterstaat en Kenniscentrum InfoMil. Zo'n 30 afgevaardigden zijn op 13 februari actief aan de slag gegaan met hun deelvraagstuk bij het LEF future center Rijkswaterstaat.

 

Reacties

Login om reacties te bekijken en te plaatsen. Heeft u nog geen login, registreer dan als gebruiker. Als gebruiker heeft u de mogelijkheid om reacties te bekijken en te plaatsen, deel te nemen aan discussies, om een eigen profiel aan te maken en krijgt u toegang tot de wie-is-wie.