PGS-deskundigen gezocht

06-06-2016

De Programmaraad PGS heeft het programma voor de actualisaties PGS Nieuwe stijl 2016 opgesteld. Een aantal van deze actualisatietrajecten zijn al van start gegaan. Voor enkele van deze trajecten worden nog deskundigen gezocht, maar ook voor nieuwe trajecten.

De IOV-stuurgroep PGS is, op korte termijn, op zoek naar overheidsdeskundigen VTH (vergunningverlening en handhaving) die mee kunnen werken aan deze actualisaties. Voor deelname aan de actualisaties zijn vanuit het Programma Impuls Omgevingsveiligheid financiële middelen beschikbaar.

Voor de volgende PGS-en worden deskundigen gezocht:

 

NummerOmschrijving
PGS7  

Opslag van vaste minerale anorganische meststoffen: een werkgroeplid (VV) en een sparringpartner (HH)

PGS9 Cryogene gassen: Opslag van 0,125 - 100 m3: twee werkgroepleden (VV en HH) en twee sparringpartners (VV en HH)
PGS12 Ammoniak: opslag en verlading: één sparringpartner (HH)
PGS13Ammoniak als koudemiddel in koelinstallaties en warmtepompen: één werkgroeplid (HH)
PGS31Overige vloeistoffen: opslag in ondergrondse en bovengrondse tankinstallaties: twee werkgroepleden (VV en HH) en twee sparringpartners (VV en HH)
PGS35 Waterstof: Afleverinstallaties van waterstof voor wegvoertuigen: een werkgroeplid (HH) en een sparringpartner (HH)

Voor meer informatie en/of deelname neem contact op met Lilian Weeda.

 

Reacties

Login om reacties te bekijken en te plaatsen. Heeft u nog geen login, registreer dan als gebruiker. Als gebruiker heeft u de mogelijkheid om reacties te bekijken en te plaatsen, deel te nemen aan discussies, om een eigen profiel aan te maken en krijgt u toegang tot de wie-is-wie.