RIVM netwerkdag op 2 oktober

28-08-2017

Voor de tweede keer organiseert het Centrum Veiligheid van het RIVM de Netwerkdag Omgevingsveiligheid. Kennis opfrissen, kennis opdoen en leren van elkaar staan op deze dag centraal. De dag is voor professionals die te maken hebben met het werk van het RIVM op omgevingsveiligheid (externe veiligheid).

Een bijzondere bijdrage wordt dit jaar geleverd door het Vlaams Departement Omgeving. Zij presenteren hoe in Vlaanderen wordt omgegaan met omgevingsveiligheid. Vragen die tijdens de Netwerkdag Omgevingsveiligheid aan bod zullen komen zijn onder andere: Hoe werken aandachtsgebieden en omgevingsmaatregelen volgens het nieuwe RIVM handboek omgevingsveiligheid? Wat is de impact van procesintensificatie en inherent veiliger op omgevingsveiligheid? Wat zijn de eerste resultaten van het consequentieonderzoek SAFETI-NL 8.0? Hoe waardeer je risicoreducerende maatregelen op het spoor? De RIVM netwerkdag omgevingsveiligheid wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Meer informatie en inschrijven RIVM netwerkdag omgevingsveiligheid

 

Reacties

Login om reacties te bekijken en te plaatsen. Heeft u nog geen login, registreer dan als gebruiker. Als gebruiker heeft u de mogelijkheid om reacties te bekijken en te plaatsen, deel te nemen aan discussies, om een eigen profiel aan te maken en krijgt u toegang tot de wie-is-wie.