Terugblik jaarcongres Relevant 2018

13-12-2018

Het jaarcongres Relevant 2018, hét congres voor Externe Veiligheid, was op dinsdag 20 november in Casa in Amsterdam. Dit jaar stond het jaarcongres Relevant in het teken van de energietransitie en was er aandacht voor het programma Duurzame Veiligheid 2030.

Rond de 250 deelnemers afkomstig uit gemeenten, provincies, veiligheidsregio’s, bedrijfsleven en adviesbureaus hebben zich vol enthousiasme in veertien infosessies en zes workshops gestort.

Dirk Oudes (WUR) schetste voor welke opgave we staan met betrekking tot energietransitie en wat dit betekent voor de inrichting van het Nederlandse landschap. Vervolgens gaf Mark van de Ven (RIVM) zijn visie op wat deze verandering betekent voor externe veiligheid. Sarah Ros (VNG) reflecteerde wat de omgevingswet kan betekenen in de voorliggende opgave.

In het middagprogramma discussieerden Aukje Hassoldt (RIVM), Sandra de Bondt (VOTB) en Daan Molenaar (DCMR) over het Programma duurzame veiligheid 2030.

Terugblik plenair gedeelte, infosessies en workshops jaarcongres Relevant 2018
De foto's van jaarcongres Relevant 2018
Verslag plenaire gedeeltes over de energietransitie en het programma Duurzame Veiligheid 2030

 

Reacties

Login om reacties te bekijken en te plaatsen. Heeft u nog geen login, registreer dan als gebruiker. Als gebruiker heeft u de mogelijkheid om reacties te bekijken en te plaatsen, deel te nemen aan discussies, om een eigen profiel aan te maken en krijgt u toegang tot de wie-is-wie.