Terugblik themabijeenkomst LNG op 8 september

16-09-2016

​Op 8 september was LNG bijeenkomst met als thema "Veiligheid in de LNG keten van risicobeheersing tot en met de incidentbestrijding".

De bijeenkomst startte met een bezoek aan het Shell tankstations op de Waalhaven en de LNG-simulator op het Scheepvaart en Transport College of een rondleiding over het terrein van Gate-Terminal B.V. Bij Falck op de Maasvlakte volgde het plenaire gedeelte waarin een aantal sprekers toelichting gaven op Nationaal LNG Platform, het LNG Veiligheidsprogramma en de producten van de Kennistafel LNG.

Na de lunch begon de LNG Experience op het buitenterrein van Falck. Bij zes verschillende demonstraties konden de bezoekers o.a. kijken naar de aspecten die van belang zijn bij het transport, laden en lossen en de trainingsmogelijkheden voor bestrijding van incidenten bij Falck. Aansluitend volgde een demonstratie over het ontsteken en blussen van LNG bij Falck. Tijdens de afsluitende netwerkborrel werden de ervaringen van de dag besproken en werd er veel bijgepraat.

Verslag themabijeenkomst LNG 8 september 2016
Presentaties en foto's themabijeenkomst LNG 8 september 2016

 


Reacties

Login om reacties te bekijken en te plaatsen. Heeft u nog geen login, registreer dan als gebruiker. Als gebruiker heeft u de mogelijkheid om reacties te bekijken en te plaatsen, deel te nemen aan discussies, om een eigen profiel aan te maken en krijgt u toegang tot de wie-is-wie.