Themabijeenkomst Kennistafel Transport op 11 september 2019 Nu inschrijven!

17-07-2019

Op 11 september vindt de themabijeenkomst van de Kennistafel Transport plaats, met als thema 'Veiligheid en energietransitie'.

De Kennistafel Transport, waarin de kennistafels Buisleidingen en Basisnet hun krachten sinds 1 januari 2019 hebben gebundeld, nodigt u uit voor een themabijeenkomst over transport van gevaarlijke stoffen. Dit jaar is gekozen voor het thema ‘Veiligheid en energietransitie’. De energietransitie brengt immers diverse nieuwe veiligheidsvraagstukken met zich mee. Vanuit het perspectief van o.a. havenbedrijven, bedrijfsleven, (lokale) overheden en veiligheidsregio’s wordt u meegenomen in de actuele uitdagingen. Uiteraard zullen Modernisering Omgevingsveiligheid (MOV) en de Omgevingswet ook aan de orde komen in relatie hiermee.

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 11 september 2019 van 10:00-16:00 op het kantoor van Royal HaskoningDHV te Amersfoort.

Uitnodiging en programma

Inschrijven mogelijk tot 28 augustus 17.00 uur.

 

Reacties

Login om reacties te bekijken en te plaatsen. Heeft u nog geen login, registreer dan als gebruiker. Als gebruiker heeft u de mogelijkheid om reacties te bekijken en te plaatsen, deel te nemen aan discussies, om een eigen profiel aan te maken en krijgt u toegang tot de wie-is-wie.