Lancering "Netwerktransportveiligheid.nl"

05-10-2010

"Netwerktransportveiligheid.nl" brengt alle openbaar toegankelijke informatie over transportveiligheid van overheden, kennisinstituten, bedrijven en maatschappelijke organisaties samen op één plek.

Met de oprichting van "Netwerktransportveiligheid.nl" wil Stichting Platform Transportveiligheid het transport over Weg, Water, Spoor en via Buisleidingen veiliger maken. "Netwerktransportveiligheid.nl" verzorgt kennisdeling tussen alle partijen die een rol spelen bij transportveiligheid.

Het netwerk is toegankelijk voor iedereen. Bestuurders, professionals, maar ook belangstellenden kunnen lid worden. Men kan - bijna onbeperkt - nieuwsberichten, discussies, rapporten, evenementen, foto's, video's, presentaties etc. delen op dit netwerk.

Netwerktransportveiligheid is een initiatief van Stichting Platform Transportveiligheid.

 

Reacties

Login om reacties te bekijken en te plaatsen. Heeft u nog geen login, registreer dan als gebruiker. Als gebruiker heeft u de mogelijkheid om reacties te bekijken en te plaatsen, deel te nemen aan discussies, om een eigen profiel aan te maken en krijgt u toegang tot de wie-is-wie.