Website Relevant vernieuwd!

04-12-2011

De beloofde vernieuwingen van de website Relevant zijn nu online. Op het jaarcongres op 29 november is de vernieuwde website gepresenteerd. Relevant.nl is nu interactief.

  • Je kunt reageren op alle nieuwe (en bestaande) rapporten en informatie die op Relevant.nl verschijnen: "plaats reactie".
  • Ook kun je een discussie starten en daar weer op reageren. Of een vraag voorleggen en daar op antwoorden: "start een nieuwe discussie" bij een van de thema's.
  • Collega-professionals kun je zoeken met de "wie-is-wie"functie op de homepage. Zo kan je net die ene EV-expert vinden die je verder kan helpen met jouw vraag, probleem of idee.

Voor deze drie nieuwe functies moet je wel eerst jouw profiel aanmaken op de website met de knop "registreren", rechtsboven op de homepage. Hierin kan je aangeven waar je werkt, wat je expertises zijn en een foto toevoegen. Deze informatie wordt opgenomen in het nieuwe onderdeel: wie-is-wie.

  • De thema's op de website zijn slimmer ingedeeld, de Kennistafels zijn daaraan toegevoegd.
  • Tenslotte hebben we een archief toegevoegd, in de onderbalk, waarin oude documenten worden opgeborgen. De themapagina's zijn hierdoor overzichtelijker geworden.

Mocht je nog vragen hebben over de vernieuwde website Relevant.nl neem dan contact op met Relevant: info@relevant.nl.

 

Reacties

Login om reacties te bekijken en te plaatsen. Heeft u nog geen login, registreer dan als gebruiker. Als gebruiker heeft u de mogelijkheid om reacties te bekijken en te plaatsen, deel te nemen aan discussies, om een eigen profiel aan te maken en krijgt u toegang tot de wie-is-wie.