Jaarcongres Relevant 2018: duurzaam én veilig!

Jaarcongres Relevant 2018, hét congres over Externe Veiligheid, vindt plaats op dinsdag 20 november in Casa te Amsterdam. Dit jaar staat het jaarcongres Relevant in het teken van de energietransitie. Ook zal er aandacht zijn voor het Programma Duurzame Veiligheid 2030. Op het congres wisselen plenaire programma’s en interactieve deelsessies elkaar af.

De energietransitie heeft grote impact op de inrichting van ons land. Wat is de landschappelijke impact van het grootschalig opwekken van duurzame energie? Welke gevolgen heeft het grootschalig opwekken van duurzame energie voor Externe Veiligheid? En tot slot: wat kan de Omgevingswet betekenen in deze transitie? Het Programma Duurzame Veiligheid 2030 wordt eveneens onder de loep genomen. Op het jaarcongres laten we vertegenwoordigers van de overheid, industrie en wetenschap aan het woord over de ambities voor duurzame veiligheid. We starten met een plenair programma onder leiding van Esther van der Voort. Vervolgens kunt u kiezen uit een rijk menu aan infosessies en workshops. Door deze opzet is het congres dé plek om inspiratie op te doen, bij te praten en samenwerkingspartners te ontmoeten.

Het congres is een initiatief van Relevant, netwerk externe veiligheid, en VVM, netwerk van milieuprofessionals. Jaarlijks bezoeken ongeveer 250 deelnemers, afkomstig uit gemeenten, provincies, veiligheidsregio’s, bedrijfsleven en adviesbureaus, het congres voor verdieping en ontmoeting. Wacht niet te lang met aanmelden, want vol is vol!

Programma jaarcongres Relevant 2018

Aanmelden jaarcongres Relevant 2018