Nieuws

Enquête Verbeterprogramma groepsrisico

Geplaatst op: 10 februari 2015

De Regioteams van het Verbeterprogramma groepsrisico werken al ruim twee jaar in delen van Nederland aan goede samenwerking tussen ontwerpers en veiligheidsdeskundigen. Om na te gaan hoe het staat met de bekendheid van het programma, de regioteams en de resultaten, vragen de regioteams uw medewerking aan een kort onderzoek.

De bedoeling van het verbeterprogramma is dat uiteindelijk groepsrisico wordt meegenomen als ontwerpvariabele in grote bouwprojecten. Uit voorbeelden blijkt dat samenwerking kan leiden tot mooie en veilige resultaten. Maar nog lang niet iedereen in het werkveld kent het groepsrisico als relevante factor. Regioteams die her en der in het land functioneren, willen die samenwerking bevorderen.

Na twee jaar willen de Regioteams van het Verbeterprogramma groepsrisico weten hoe het staat met hun bekendheid en hun resultaten. Daarom vragen zij uw medewerking aan een online onderzoek. Ook als u niet bekend bent met het onderwerp groepsrisico kunt u deelnemen aan het onderzoek. Het invullen van de vragenlijst neemt slechts enkele minuten van uw tijd in beslag. Het zou de Regioteams enorm helpen!

Deelnemen aan onderzoek Verbeterprogramma groepsrisico