Nieuws

Jaarcongres Relevant - 2009

Geplaatst op: 26 november 2009

EXTERNE VEILIGHEID GEBIEDSGERICHT AANPAKKEN

  • 1 december in De Reehorst in Ede
  • 09.00 - 17.30 uur
  • Programma

Op dinsdag 1 december 2009 is De Reehorst te Ede dé plek voor iedere overheidsprofessional die werkt aan een veiligere leefomgeving. Beleidsmedewerkers en adviseurs Ruimtelijke ordening en Externe Veiligheid en hulpverleners slaan de handen ineen en wisselen praktische oplossingen uit waar u wat aan heeft. Het jaarcongres van Relevant netwerk externe veiligheid wordt georganiseerd in samenwerking met IPO, VNG, NVBR en RIVM.

Voor elk wat wils

Zoals u van ons gewend bent, wordt het weer een dag van luisteren en van doen. Een dag waarop u wordt bijgepraat over de meest relevante ontwikkelingen in het werkveld. Waarop u actief deelneemt aan één van de werksessies van de kennistafels van Relevant. Een dag waarop u uw vragen kwijt kunt op de Relevant netwerkmarkt. Maar vooral ook een dag die uitnodigt voor inspirerende ontmoetingen met collega's in het werkveld.

Relevant netwerkmarkt

Naast de inhoudelijke lezingen en informatieve-en werksessies staat op deze dag het netwerk(en) centraal. Op verschillende wijzen worden vraag en aanbod bij elkaar gebracht. Een centrale rol is hier weggelegd voor de Relevant netwerkmarkt. Tijdens het congres wordt er naast het programma een netwerkmarkt neergezet waarin sprekers en deelnemers één op één kennis en ervaringen kunnen delen en wellicht concrete afspraken kunnen maken. Hier treft u bekenden uit uw netwerk en ontmoet u nieuwe personen. Kortom, krachten bundelen in de praktijk!

Gezamenlijke aanpak

Relevant netwerk externe veiligheid is een netwerk van (overheids)professionals werkzaam in de ruimtelijke ordening, de externe veiligheid en/of de hulpverlening. Alleen vanuit een gezamenlijke aanpak bereiken we de werkelijke resultaten. Kom dus ook vooral gezamenlijk en/of informeer uw collega's over dit congres.

Kosten

Voor overheidsprofessionals is deze dag gratis. Deelnemers uit het bedrijfsleven betalen een bijdrage van € 295,00 per persoon exclusief btw. Na afloop van het congres ontvangen zij een factuur. Bij overintekening krijgen overheidsmedewerkers voorrang.

Wees er snel bij en meld u nu aan

Inmiddels is het programma voor het jaarcongres bekend. In de informatieve sessies zit nog enige ruimte om in te kunnen spelen op de meest actuele ontwikkelingen. Medio november ontvangt u de laatste informatie zodat u goed voorbereid het jaarcongres kunt bezoeken. Meld u vandaag aan en verzeker u daarmee van een plek in de werksessie die uw voorkeur heeft. Voor de inschrijving in de werksessies geldt wie het eerst komt, het eerst maalt. Degenen die gebruik hebben gemaakt van de vooraanmelding krijgen voorrang mits de definitieve aanmelding vóór 1 november aanstaande kenbaar wordt gemaakt. Ongeveer een week voor het congres ontvangt u een bevestiging. 

Annuleren

Deelnemers uit het bedrijfsleven kunnen alleen schriftelijk (per brief of e-mail) tot uiterlijk vijftien dagen kosteloos annuleren voor het jaarcongres. Indien annulering niet tijdig is doorgegeven, is het volledige deelnamebedrag verschuldigd. Bij verhindering mag uw plaats worden ingenomen door een vervanger. U wordt verzocht eventuele vervanging schriftelijk door te geven aan het Congres- en Studiecentrum VNG via cs@vng.nl.

Inlichtingen

Heeft u vragen over het congres, richt deze dan tot info@relevant.nl.