Nieuws

Jaarcongres Relevant 2010

Geplaatst op: 27 juni 2010

Behaalde resultaten, garantie voor de toekomst?

  • Datum: 7 december 2010
  • Locatie: ReeHorst te Ede

Op dinsdag 7 december 2010 is Congrescentrum ReeHorst te Ede dé plek voor iedere overheidsprofessional die werkt aan een veiligere leefomgeving. Ruimtelijke ordenaars, deskundigen Externe Veiligheid en hulpverleners slaan de handen ineen en wisselen praktische oplossingen uit waar u wat aan heeft. Het wordt dit jaar een bijzonder congres. Het is alweer de vijfde editie. We zullen u in een speciale sfeer ontvangen. De programmaperiode 2006-2010 wordt afgesloten. We schenken aandacht aan de behaalde resultaten, maar kijken vooral ook vooruit. Wat zijn de accenten voor de periode 2011-2014? Welke kansen moeten we grijpen en hoe vullen we deze in? Het jaarcongres van Relevant netwerk externe veiligheid wordt georganiseerd in samenwerking met IPO, VNG, NVBR, RIVM en Infomil.

Voor elk wat wils

Zoals u van ons gewend bent, wordt het weer een dag van luisteren en van doen. Een dag waarop u wordt bijgepraat over de meest relevante ontwikkelingen in het werkveld. Waarop u actief deelneemt aan één van de werksessies van de kennistafels van Relevant. Maar vooral ook een dag die uitnodigt voor inspirerende ontmoetingen met collega's in het werkveld.

Relevant netwerkmarkt

Naast de inhoudelijke lezingen en informatieve werksessies staat op deze dag het netwerk(en) centraal. Op verschillende manieren worden vraag en aanbod bij elkaar gebracht. Een centrale rol is hier weggelegd voor de Relevant netwerkmarkt. Tijdens het congres wordt er naast het programma een netwerkmarkt neergezet waarin sprekers en deelnemers één op één kennis en ervaringen kunnen delen en wellicht concrete afspraken kunnen maken. Hier treft u bekenden uit uw netwerk en ontmoet u nieuwe personen. Kortom, krachten bundelen in de praktijk!

Gezamenlijke aanpak

Relevant netwerk externe veiligheid is een netwerk van (overheids)professionals werkzaam in de ruimtelijke ordening, de externe veiligheid en/of de hulpverlening. Alleen vanuit een gezamenlijke aanpak bereiken we de werkelijke resultaten. Kom dus ook vooral gezamenlijk en/of informeer uw collega's over dit congres.

Kosten

Voor overheidsprofessionals is deze dag gratis. Deelnemers uit het bedrijfsleven betalen een bijdrage van € 295,00 per persoon exclusief btw. Na afloop van het congres ontvangen zij een factuur. Bij overintekening krijgen overheidsmedewerkers voorrang.

Wees er snel bij en meld u nu aan

Inmiddels is het programma voor het jaarcongres bekend. In de informatieve sessies zit nog enige ruimte om in te kunnen spelen op de meest actuele ontwikkelingen. Medio november ontvangt u de laatste informatie zodat u goed voorbereid het jaarcongres kunt bezoeken. Meld u vandaag aan en verzeker u daarmee van een plek in de Kennistafel die uw voorkeur heeft. Voor de inschrijving in de Kennistafels geldt wie het eerst komt, het eerst maalt. Degenen die gebruik hebben gemaakt van de vooraanmelding krijgen voorrang mits de definitieve aanmelding vóór 1 november aanstaande kenbaar wordt gemaakt. Ongeveer een week voor het congres ontvangt u per e-mail een bevestiging.

Annuleren

Deelnemers uit het bedrijfsleven, die een toegangsprijs betalen, kunnen alleen schriftelijk (per brief of e-mail) tot uiterlijk vijftien dagen kosteloos annuleren voor het jaarcongres. Indien annulering niet tijdig is doorgegeven, is het volledige deelnamebedrag verschuldigd. Bij verhindering mag uw plaats worden ingenomen door een vervanger. U wordt verzocht eventuele vervanging schriftelijk door te geven aan het congressecretariaat van het Congres- en Studiecentrum VNG via cs@vng.nl.

Inlichtingen

Heeft u vragen over de inhoud van het congres, richt deze dan tot info@relevant.nl.