Nieuws

Jaarcongres Relevant 2015 op 1 december!

Geplaatst op: 10 juli 2015

‘Jaar van de veilige ruimte’ is het thema van de 10e editie van het Jaarcongres Relevant op 1 december 2015 in Amersfoort. Dit is een bewuste knipoog naar het Jaar van de Ruimte. Er is immers veel winst te behalen als het belang van externe veiligheid in een vroeg stadium van het RO-proces wordt meegenomen.

Evenals in de drukbezochte eerdere edities besteedt Relevant ook dit jaar volop aandacht aan actuele ontwikkelingen. Na tien jaar zijn we zover dat we echt kunnen aanhaken op de ruimtelijke ordening. Denk aan de modernisering van EV-beleid en de Omgevingswet. Het jaarcongres Relevant is dé plek bij uitstek om inspiratie op te doen, met collega’s bij te praten en samenwerkingspartners te ontmoeten. Om ontmoeting en kennisdeling te bevorderen wordt een breed scala aan workshops en infosessies geprogrammeerd over onder meer Seveso III, Modernisering EV beleid, incidenten met LNG, Veiligheidscultuur en QRA’s berekenen. Als altijd is er ook aandacht voor jurisprudentie.

Binnenkort volgt meer informatie over inschrijven en het programma.

datum: dinsdag 1 december 2015
tijd: 09.00 - 17.00 uur locatie: Rijtuigenloods, (Terrein 'de Wagenwerkplaats'), Piet Mondriaanplein 61, 3812 GZ Amersfoort