Nieuws

Nieuwe vacature Kwartiermaker Kennisinfrastructuur Omgevingsveiligheid

Geplaatst op: 17 januari 2023

VNG zoekt een Kwartiermaker Kennisinfrastructuur Omgevingsveiligheid. Deel deze oproep graag zo breed mogelijk in uw netwerk!

Graag nodigen wij u uit om een offerte uit te brengen voor de functie van Kwartiermaker Kennisinfrastructuur Omgevingsveiligheid (KIS OV). Het betreft een tijdelijke opdracht op basis van inhuur (zzp’er, via een bureau, of detachering vanuit een andere organisatie), van gemiddeld 32 uur per week tot een maximum van in totaal 752 uur. Daarna is in overleg verlengen mogelijk.

Over VNG

Wij zijn de Vereniging van Nederlandse Gemeenten. De vereniging heeft als doel om de lokale overheid te versterken, zodat gemeenten hun inwoners optimaal kunnen bedienen. Dat dragen we in ons hart en daar werken we iedere dag met veel bevlogenheid aan. 345 gemeenten bepalen onze en dus ook jouw agenda. Vaak wordt die beïnvloed door de dagelijkse actualiteit, maar altijd vanuit het belang van onze leden. We zijn een lerende organisatie, we stellen ons continu de vraag waar we staan en wat we kunnen verbeteren. Die vraag stellen we ook aan jou!

Werkzaamheden en verantwoordelijkheden

Als kwartiermaker ben je ten eerste verantwoordelijk voor de versterking van de kennisinfrastructuur omgevingsveiligheid. Dit doe je door te verkennen hoe met draagvlak van de stakeholders invulling gegeven kan worden aan het versterken van de kennisinfrastructuur. Vervolgens jaag je de versterking aan door uitvoering te geven aan een plan van aanpak voor de versterking van de kennisinfrastructuur. Het leggen van verbindingen tussen lokaal, regionaal en landelijk, het betrekken van een breder palet aan stakeholders en het verkennen van een efficiënte organisatiestructuur staan hierin centraal.

Bekijk hier de volledige beschrijving van de vacature!