Nieuws

Stem de landelijke Signaleringskaart EV naar de Aandeslagtrofee 2019

Geplaatst op: 16 oktober 2019

De signaleringskaart EV is genomineerd voor de aandeslagtrofee 2019. We vragen alle tevreden gebruikers om op de signaleringskaart te stemmen en ze zo aan de overwinning te helpen.

wat is dat de 'Aandeslag-trofee'? In heel Nederland werken overheden, maatschappelijke organisaties en bedrijven met elkaar aan Omgevingswetprojecten. En ze doen dat op een inspirerende manier. Deze projecten verdienen het om in het zonnetje gezet te worden. Daarom wordt er jaarlijks een Aan de slag Trofee, uitgereikt door de minister van BZK. Van de 28 inzendingen zijn 5 projecten genomineerd. De Signaleringskaart is er daar één van. Dat op zich is al een grote eer, maar ze willen uiteraard ook winnen!

De signaleringskaart Wie is ze? De signaleringskaart is een product van de Projectgroep DIS-IOV: Data-Infrastructuur, van deelprogramma 3 van de landelijke Impuls Omgevingsveiligheid (IOV). De kaart biedt ruimtelijk inzicht in de risicobronnen en de zones die daarbij horen, in relatie tot de omgeving (kwetsbaarheid van objecten, bestemmingen). In de signaleringskaart wordt data van verschillende bronnen gebundeld, verrijkt en op een gebruiksvriendelijke manier digitaal ontsloten.

Ken je de signaleringskaart nog niet? Bekijk dan het filmpje, waarin je precies kunt zien wat er allemaal op de Signaleringskaart te zien is en waarom deze voor het werkveld zo’n waardevol instrument is.

Stem op de signaleringskaart! Je kunt hier stemmen op de landelijke signaleringskaart EV